Flowers
Ontdek

SAY JESS

Dit is Jess

Al bijna 30 jaar ontwerpen en produceren en verkopen wij designmeubels die different, seductive & pure zijn. Met een strakke belijning, comfortabele materialen en eigentijdse frames is een Jess design een aanwinst in huis of tuin. Net als het team van Jess, zijn onze ontwerpen families die bij elkaar passen, maar ook afzonderlijk goed tot hun recht komen. Vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs.

Ontdekken

Earl

Collectie

De collecties van Jess zijn pure en mooi van nature, seductive en hoog in comfort en different door hun eigenzinnige vormen en materialen. Raak geïnspireerd door de tijdloze collecties die in ieder interieur passen.

Bekijk collectie

Projecten

Raak
geïnspireerd

Je vindt ons niet alleen bij je thuis. We werken nationaal en internationaal samen met verschillende partners en hebben bijzondere projecten in de zakelijke markt opgeleverd. Ben jij benieuwd naar de inspirerende mogelijkheden? We komen graag met je in contact.

Projecten

2023

Ons nieuwe magazine

Ons nieuwe magazine staat boordevol inspiratie en prachtige nieuwe foto's. Wil je meer weten over Jess, onze collectie en onze look en feel écht ervaren? Klik op onderstaande knop om door alle pagina's van het tijdschrift te bladeren en laat je inspireren!

Laat je inspireren

Ontwerp Zonder Titel (31)

Het laatste nieuws

49Abc86c 3379 4Ed2 A8ea Db6d6cc41399

Destination Design

Jess heeft in-house ontwerpers, maar werkt ook samen met veel bekende ontwerpers in de branche om unieke designmeubels te creëren. De klik tussen Jess en Sven Dogs was onmiddellijk, wat leidde tot een langdurige samenwerking en de creatie van de Curtis in 2022.

Lees verder..

Jd 9765 Infinity LR V3

Jess gaat naar Orgatec

Volgende week gaan wij naar Keulen om onze project collectie tentoon te stellen in de Koelnmesse tijdens de ORGATEC trade fair (25-29 oktober 2022). ORGATEC is de leidende internationale vakbeurs voor nieuwe trends in de design industrie, inspiratie opdoen in deze levendige omgeving is vanzelfsprekend!

Lees verder..

Whatsapp Image 2021 08 03 At 09.41.09

Jess introduceert nieuwe collectie

Onze nieuwe collectie kenmerkt zich onder andere door rondere vormen en verfijnde lijnen. Dit zie je vooral terug in onze Infinity-lijn, die bestaat uit diverse elementen waar je oneindig mee kunt variëren.

Lees verder..

AR icon

Ervaar Jess in je eigen ruimte

Met augmented reality kan je zien hoe onze designs in jouw omgeving staan! Kies jouw favoriete design uit onze collectie en plaats ze op de plek waar jij hem of haar hebben wilt. De prachtige Earl in je woonkamer plaatsen? Probeer het uit!

Bekijk een product in AR