Flowers
Ontdek

SAY JESS

Dit is Jess

Al bijna 30 jaar ontwerpen en produceren en verkopen wij designmeubels die different, seductive & pure zijn. Met een strakke belijning, comfortabele materialen en eigentijdse frames is een Jess design een aanwinst in huis of tuin. Net als het team van Jess, zijn onze ontwerpen families die bij elkaar passen, maar ook afzonderlijk goed tot hun recht komen. Vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs.

Ontdekken

Earl

Collectie

De collecties van Jess zijn pure en mooi van nature, seductive en hoog in comfort en different door hun eigenzinnige vormen en materialen. Raak geïnspireerd door de tijdloze collecties die in ieder interieur passen.

Bekijk collectie

Projecten

Raak
geïnspireerd

Je vindt ons niet alleen bij je thuis. We werken nationaal en internationaal samen met verschillende partners en hebben bijzondere projecten in de zakelijke markt opgeleverd. Ben jij benieuwd naar de inspirerende mogelijkheden? We komen graag met je in contact.

Projecten

Over ons

Al meer dan
25 jaar Jess

Je vindt ons in Oss, waar tot op de dag van vandaag ons design- en productieproces plaatsvindt. Een product uit Nederland dus. In onze showroom vind je alle modellen en families en bieden we je de mogelijkheid om Jess te zien, te voelen en te beleven.

Over ons

Bankhome (2)

Het laatste nieuws

Jess 3344 Jolly Sadie Olive Vain Oak LR

Wij zeggen Jess tegen verandering

Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe modellen in onze familie mogen verwelkomen. Zo hebben we samengewerkt met Gijs Papavoine en Marc Th. van der Voorn waar onze prachtige Jolly en Vain uit zijn ontstaan.

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 19.02.18

Wat vind je van onze nieuwe collectie?

We kunnen allemaal wel een beetje glans gebruiken in deze tijden. En wij willen je dolgraag een beetje glans geven. Daarom introduceren wij je onze nieuwe collectie!

Lees verder..

AR icon

Ervaar Jess in je eigen ruimte

Met augmented reality kan je zien hoe onze designs in jouw omgeving staan! Kies jouw favoriete design uit onze collectie en plaats ze op de plek waar jij hem of haar hebben wilt. De prachtige Earl in je woonkamer plaatsen? Probeer het uit!

Bekijk een product in AR