dutch flag

Earl

  • Afmeting (BxDxH): 85x80x75
  • Zithoogte: 43 cm
  • Designer: Jess Original

Earl, de all-time favorite. Earl is één van onze eerste ontwerpen en is het kopstuk van één grote familie. Hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn pillowvorm en strakke lijnen, en is ontzettend comfortabel door zijn radius en vulling.

Augmented reality is alleen beschikbaar op een Iphone of Ipad

Bekijk

Earl 3D viewer

Oneindig veel combinaties

Al onze Jess producten zijn in meerdere kleuren leder te bestellen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen en meerdere frames voor jouw gepersonaliseerde, unieke ontwerp. Wat is jouw favoriet? 

Naar storelocator

Jess Original

Een echte Jess Original. De Jess Originals zijn bedacht en ontworpen door de creatieve designers van Jess en geproduceerd door Jess' productieteam. Een Jess Original is duurzaam, modern en een aanwinst voor ieder interieur.

Gerelateerde producten

Een designmeubel is geen product, maar een passie. Onze ontwerpen komen voort uit deze passie en worden met dezelfde passie geproduceerd. Met deze gerelateerde producten tover je je interieur om tot één geheel: van bank, stoelen tot aan fauteuils.

Naar storelocator

Tel Aviv, Israel

Renoma appartementen

Een andere reden om te komen kijken is het feit dat Jess een prominente plaats heeft gevonden in de Renoma Apartments. De mensen die ons volgen, zullen de Earl 3-zits direct herkennen. Wil je meer zien? Klik op de button hieronder voor het project.

Bekijk dit project

Trumpeldor Jerusalem Israel 5