dutch flag

Earl lounge outdoor

  • Designer: Jess Original

De Outdoor is de eerste serie buitenmeubelen van onze hand en bestaat uit een fauteuil, lounge en 3-zitsbank. Het stalen onderframe is voorzien van een UV-bestendige poedercoating en is verkrijgbaar in 3 kleuren. De Outdoor-serie is uitgevoerd met een quick dry foam, genaamd Dryfeel. Dit speciaal ontwikkelde materiaal zorgt ervoor dat water-en vochtdamp snel en efficiënt worden afgevoerd. De stof die gebruikt is voor de Outdoor-serie is van hoogwaardige kwaliteit, waterafstotend en anti-schimmel. De stof is niet waterdicht, maar wel bestand tegen een regenbui.

Zonder armen

B x D x H * Zithoogte  85 x 156 x 80 * 45 cm
  • Melbourne
  • Archi
  • Verona

Bekijk onze stoffen

RAL frames

  • RAL wit - 12 mm
  • RAL grijs - 12 mm
  • RAL zwart - 12 mm

Andere RAL kleuren in overleg mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. 

Bekijk onze frames

Augmented reality is alleen beschikbaar op een Iphone of Ipad

Bekijk

Oneindig veel combinaties

Al onze Jess producten zijn in meerdere kleuren leder te bestellen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen en meerdere frames voor jouw gepersonaliseerde, unieke ontwerp. Wat is jouw favoriet? 

Naar storelocator

Jess Original

Een echte Jess Original. De Jess Originals zijn bedacht en ontworpen door de creatieve designers van Jess en geproduceerd door Jess' productieteam. Een Jess Original is duurzaam, modern en een aanwinst voor ieder interieur.

Gerelateerde producten

Een designmeubel is geen product, maar een passie. Onze ontwerpen komen voort uit deze passie en worden met dezelfde passie geproduceerd. Met deze gerelateerde producten tover je je interieur om tot één geheel: van bank, stoelen tot aan fauteuils.

Naar storelocator