dutch flag
Jd 9764 Infinity LR V2

Design District & 3 Days of Design

We hebben superleuk nieuws! Jess doet mee als deelnemer aan aankomende Design District-evenement in Rotterdam (Nederland) en 3 Days of Design in Kopenhagen (Denemarken). Kom langs op deze interessante design evenementen om het beste van Jess te ervaren.

Design District Rotterdam:
Datum: 24 - 25 - 26 mei 2023
Stand: V-44
Locatie: Van Nelle Fabriek Rotterdam, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Nederland
Website: https://designdistrict.nl

3 Days of Design Kopenhagen:
Datum: 7 - 8 - 9 juni 2023
Stand: S.29A
Location: DDcated in Fyrskibet gebouw, Frederiksholms Kanal 25A, 1220 Kopenhagen K., Denemarken
Website: https://www.ddcated.dk

Op beide evenementen krijg je de mogelijkheid om onze prachtige meubels van dichtbij te bekijken en kun je natuurlijk ook ons vakmanschap en aandacht voor detail bewonderen. Dompel je onder in de wereld van Jess. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden, professioneel advies te geven en je te helpen bij het ontdekken van de perfecte meubels voor jouw project.

Mis deze kans niet om Jess persoonlijk te ervaren, we zullen nieuwe designs meenemen die je niet mag missen! We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Design District Rotterdam en 3 Days of Design Kopenhagen!

Meer informatie over deze beurzen vind je op hun websites.

More news

49Abc86c 3379 4Ed2 A8ea Db6d6cc41399

Destination Design

Jess heeft in-house ontwerpers, maar werkt ook samen met veel bekende ontwerpers in de branche om unieke designmeubels te creëren. De klik tussen Jess en Sven Dogs was onmiddellijk, wat leidde tot een langdurige samenwerking en de creatie van de Curtis in 2022.

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..