dutch flag
Svyturys Brewery, Klaipeda, Lithuania 4 (1)
Klaipėda - Litouwen

Svyturys Litouwen

Wellicht dat enkele kenners het kennen: Svyturys. Een biermerk uit Litouwen dat zijn oorsprong vindt in de 18e eeuw. Recent opende het biermerk een zogenaamd ‘Bhouse’. Dit deed het in de stad waar het bier in 1780 het levenslicht zag: Klaipėda. Het is de belangrijkste havenstad van het land. Op deze plek kun je in een gezellige en ongedwongen sfeer genieten van lekker eten, en natuurlijk een goed glas Svyturys. En als klap op de vuurpijl vindt dit alles plaats in het zitcomfort van Jess!

Samenwerken

Svyturys en Jess

Het is een van de onontdekte plekjes van Europa: Litouwen. Het land is bekend om zijn enorme aantal oude gebouwen; door het Rooms-Katholieke karakter zijn dit met name kerken. Het is niet voor niets dat steeds meer toeristen hun weg naar deze Baltische staat weten te vinden! Op deze plek kunnen bezoekers hun genieten van overheerlijk eten en drinken. Wanneer zij genieten van alle aanwezige versnaperingen, doen zij dit in onze stoelen. Zo kun je er onder andere de Forward eetkamerstoel, de Irving barstoel en de My Home bank vinden in het interieur (ontworpen door: Architekturos Studija Plazma). En het mooiste is: Het levert fantastische plaatjes op!

Svyturys Brewery, Klaipeda, Lithuania 8

Over ons

Al meer dan
25 jaar Jess

Je vindt ons in Oss, waar tot op de dag van vandaag ons gehele design- en productieproces plaatsvindt. In onze showroom vind je al onze modellen en families en bieden we je de mogelijkheid om Jess te zien, te voelen en te beleven.

Over ons

Bankhome