dutch flag
Whatsapp Image 2021 08 03 At 09.41.09

Jess introduceert nieuwe collectie

Onze nieuwe collectie kenmerkt zich onder andere door rondere vormen en verfijnde lijnen. Dit zie je vooral terug in onze Infinity-lijn, die bestaat uit diverse elementen waar je oneindig mee kunt variëren. Daarnaast is de Jolly familie uitgebreid met een comfortabele fauteuil, mooie hocker en fijne barstoelen. De Jolly stoel heeft nieuwe opties voor de stoel, net zoals stoel Sanne.

Naast de leersoorten zijn er ook nieuwe stoffen bijgekomen. Deze stoffen zijn wat meer gericht op de particuliere markt. Ook is de collectie tafelbladen uitgebreid. And last but not least: onze nieuwe Vain salontafel ontworpen door ontwerper Marc Th. van der Voorn.

Naast Marc Th. van der Voorn heeft ook ontwerper Gijs Papavoine voor een groot deel meegewerkt aan de nieuwe modellen. Zijn roots liggen in de industriële vormgeving en dat zie je ook duidelijk terug in de ontwerpen. De ontwerpen zijn puur door hun eenvoud, ongecompliceerd, maar toch veelzijdig. De combinatie van grafische elementen, pure belijning en functionaliteit passen perfect bij Jess.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe modellen? Maak een afspraak via onze website. We hopen je gauw in onze showroom te zien.

Meer nieuws

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..