dutch flag
Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in je eigen woonkamer, binnen 10 seconden

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

De zomer van Jess
We hopen dat je een fantastische zomer hebt gehad. Wij in ieder geval wel en we hebben zeker niet stil gezeten. We zijn namelijk op reis geweest naar Letland, Estland en Duitsland met een aantal van onze prachtige modellen. 

Augmented Reality overal
Met onze Amy, Beal, my Home en Shuffle zijn we deze zomer in Riga, Tallinn en Trier geweest. Natuurlijk hebben we niet dagenlang rond gesjouwd met de meubelen op onze rug, maar gebruikten we onze Augmented Reality tool om de designs op deze plekken neer te zetten.

Augmented Reality is een methode waarbij digitale beelden over de werkelijkheid worden gelegd. Dit kan met een speciale AR-bril of via je smartphone. Je kunt nog steeds je eigen omgeving zien, maar er wordt extra informatie aan toegevoegd.

Lijkt net echt, hè? Wil jij dit ook proberen? Dat kan heel gemakkelijk! Lees snel verder.

Hoe gebruik je Augmented Reality
Je kunt deze AR-techniek gebruiken, zodat je Jess designs in je omgeving kunt plaatsen. Ga naar jouw favoriete product uit de collectie. Klik op de Augmented Reality button en plaats ‘m in je eigen omgeving. Hoe gaaf is dat? We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Goed om te weten is dat onze Augmented Reality-tool vooralsnog alleen te bekijken is op een iPhone met iOS 12 of hoger.

Meer nieuws

Jess 3344 Jolly Sadie Olive Vain Oak LR

Wij zeggen Jess tegen verandering

Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe modellen in onze familie mogen verwelkomen. Zo hebben we samengewerkt met Gijs Papavoine en Marc Th. van der Voorn waar onze prachtige Jolly en Vain uit zijn ontstaan.

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..