dutch flag
Jess 3344 Jolly Sadie Olive Vain Oak LR

Wij zeggen Jess tegen verandering

Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe modellen in onze familie mogen verwelkomen. Zo hebben we samengewerkt met Gijs Papavoine en Marc Th. van der Voorn waar onze prachtige Jolly en Vain uit zijn ontstaan.

Jolly
Het thema van onze nieuwe collectie is omarming, wat je onder andere terugziet in het frame van Jolly. Deze collectie stoelen is wat verfijnder en bevat subtiele details. We maken gebruik van verfijnde doorstiknaden en combineren leren en stof!

Vain
En wat dacht je van ons andere nieuwe crewmember, Vain? Vain heeft ronde, afgewerkte hoeken die mooi naar binnen lopen. 

Verandering betekent nieuw magazine
Om dit alles te vieren en omdat we willen dat jij kennis met hen maakt, hebben we een nieuw magazine gemaakt! In ons nieuwe Jess magazine vind je een aantal van onze vertrouwde modellen terug, maar vind je ook wat nieuwe aanwinsten die we nog niet eerder hebben laten zien. Heb jij ‘m al gezien? Nee? Download 'm snel hier

Daarnaast kun je een afspraak maken via info@jessdesign.com, om onze nieuwe collectie in het echt te komen bewonderen.

Meer nieuws

Schermafbeelding 2020 12 20 Om 18.53.10

Plaats Jess in elke omgeving

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent: back to school and back to work! Maar niet voordat we het volgende met je hebben gedeeld...

Lees verder..

Chill Out LR 1 855X450

German Design Award 2020

De German Design Awards is een van de meest prestigieuze design competities ter wereld en heeft een uitstekende reputatie, ook ver buiten het wereldje van de experts. Ben je een van de winnaars, dan heb je bewezen tot de besten te behoren in jouw branche.

Lees verder...

Private Zone Horizontal LR

Jess en Studio Suolle

Tijdens Dutch Design Dock in Nieuwegein, Maison & Objet in Parijs en 100% design in Londen presenteert Jess de gloednieuwe collectie Tray. Een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle.

Lees verder..