dutch flag
Schermafbeelding 2021 03 31 Om 08.38.49
Kiel - Duitsland

Me and All Hotel
Kiel

Onlangs hebben we samen met Genesis Procurement een prachtig project mogen opleveren voor het Me and All Hotel in Kiel, Duitsland. Dit hotel is een Greensign Level 4 hotel, waar duurzaamheid, efficiënt energiegebruik en milieubewustheid hoog in het vaandel staan. Het hotel gebruikt dan ook enkel 100% natuurlijke energie. Ze combineren veel groen, nieuwe technologie, hout en modieuze designs met een rauw scheepswerf randje. De boten vertrekken letterlijk naast de deur. Hoe tof! Je vindt een aantal exemplaren van onze Vasa bank en fauteuils, Earl en Beal fauteuils terug in dit hotel.

Samenwerken

Duurzaamheid

Ook wat duurzaamheid betreft zijn Jess en Me and All hotel een goede match. Wij zetten ons graag in ter verbetering van het milieu door duurzaam te ondernemen, en zijn inmiddels een erkend bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Onze designs zijn in verschillende natuurlijke materialen te verkrijgen, en we gebruiken restleer om nieuwe designs van te maken. Het Me and All Hotel en haar duurzame normen en waarden sluit naadloos en perfect aan bij Jess. We zijn dan ook erg trots op dit mooie project!

Photo credits: Nicole Zimmerman Fotodesign

Schermafbeelding 2021 03 31 Om 08.38.58

Onze producten

Over ons

Al meer dan
25 jaar Jess

Je vindt ons in Oss, waar tot op de dag van vandaag ons gehele design- en productieproces plaatsvindt. In onze showroom vind je al onze modellen en families en bieden we je de mogelijkheid om Jess te zien, te voelen en te beleven.

Over ons

Bankhome